MENALUX® FARVESYSTEM

HURTIGT OG NEMT!

Det er tit et problem at finde frem til den rigtige støvsugerpose. Men nu er det blevet nemt - takket være Menalux® farvesystem! Find farvekoden for dit støvsugermærke her.

Menalux® har undersøgt og inddelt de kendteste støvsugermærker i seks grupper. Hver gruppe af mærker har så fået tildelt en bestemt farve og et sæt firecifrede talkoder. Hver pakning har sin egen firecifrede kode, som er nem at huske og finde på displayet.

Billedet viser et eksempel på mærkesøgning. De nævnte mærker afhænger af det pågældende land.

DET ER LET AT FINDE DIN STØVSUGERPOSE PÅ DISPLAYET

På salgsdisplayet er Menalux-æskerne ordnet efter støvsugerposens kode, fra venstre mod højre, og i stigende nummerorden. Det betyder, at hver farvekode er placeret ensartet på displayet, og det gælder også inden for de enkelte farvegrupper. Du finder først den farve, der svarer til dit støvsugermærke, og når du kender posens nummer, finder du hurtigt og nemt den rigtige pose på dette Menalux-butiksdisplay. 

DU KENDER STØVSUGERENS MÆRKE OG MODEL

Find din støvsugermodel på Menalux' hjemmeside. Vælg kategorien "støvsugerpose", og vælg derefter mærke, serie og model for din støvsuger. Klik på den viste støvsugerpose, og se efter den tilhørende farve og støvsugerposereference.

Eller

Find din støvsugermodel i butikkens vejviser eller i den alfabetiske oversigt over mærker og modeller. Ud for støvsugermodellen finder du den tilhørende farve og støvsugerposereference. Gå derefter til den rigtige farve, og find din støvsugerpose ved at følge nummerordenen.

 

DU HAR OPLYSNINGER OM STØVSUGERPOSER AF ANDET 

I mærkeoversigten for støvsugerposer finder du oplysninger om den tilsvarende Menalux-pose og dens farvekode. Gå så til den rigtige farve, og find din støvsugerpose, der står i nummerorden.