Farvesystem

Farvesystemet fra Menalux

Du kender os måske på vores farver

At finde den rette støvsugerpose er et problem for mange mennesker. Takket være farvesystemet fra Menalux er dette nu blevet nemt! Tag et kig og se hvilken farve dit støvsugermærke har.

  • AEG ELECTROLUX VOLTA ZANUSSI

  • AFK DAEWOO DE'LONGHI GOBLIN LG LG / GOLDSTAR SAMSUNG SANYO WILFA

  • AQUA KARCHER AURORA BEAM CENTREX CLATRONIC/CTC ELRAM EUROCLEAN FABEL WERK GAGGIA HARRISON HECLA HOLLAND ELECTRO HUGIN IDE LINE INCONTRO KENNEX KENWOOD LOGIK MELISSA MIOSTAR MODERN DAY MONDILEC MORRIS NATIONAL OBH NORDICA PIRANHA SEVERIN SIEGER TECNICA VIVA

  • BOSCH MOULINEX PANASONIC ROWENTA SIEMENS

  • HITACHI VAX

  • HOOVER MIELE NILFISK PHILIPS

Vores farver

Menalux har defineret og opdelt de store støvsugermærker i seks grupper. Hvert mærkes gruppe er derefter blevet tildelt en bestemt farve. Hver pakke har det specifikke mærkes farve og sin egen kode på 4 cifre, der er nemme at huske og finde i butikkerne eller online.

 

Hvert produkt på denne hjemmeside og pakken er markeret med det kompatible mærkes farve.

Sådan finder du det rette produkt

Hvert produkt på denne hjemmeside og pakken er markeret med det kompatible mærkes farve.

1. Find dit mærke og din model

Du kan finde din støvsugers mærke og model på bagsiden af støvsugeren.

2. Brug produktsøgeren

Brug produktsøgeren på Menalux’ hjemmeside. Vælg kategori og derefter dit støvsugermærke, -serie og -model. Klik på det produkt, der vises, og kig efter den tilsvarende farve og den posekode på 4 cifre, der henvises til.

3. Se resultaterne

Når først du har fundet den farve, der svarer til dit støvsugermærke, og kender tallet på det produkt, du har brug for, kan du hurtigt og nemt finde det rette produkt i vores partneres onlinebutikker eller i detailhandlen.