Om os

Hvem er vi

Menalux er standarden inden for støvsugerposer, filtre og tilbehør til husholdningsapparater. Vi fremstiller reservedele, så alle støvsugere fungerer og kan holde dit hjem rent og friskt. Som virksomhed er det vores mission at sikre, at al efterbehandling er enkel, pålidelig og økonomisk overkommelig for alle. Det er vores pålidelige innovation, der giver sundere hjem og en renere verden.

Vores produkter produceres af Electrolux, en af verdens største producenter af husholdningsapparater. Vores samlede globale tilstedeværelse og erfaring har gjort, at vi er blevet en af de største virksomheder inden for både støvsugere og støvsugerposer.

Innovation til sundere hjem

Reservedele, så alle støvsugere fungerer og holder dit hjem rent og friskt

Indeklimaet i dit hjem bør altid være sundt med frisk luft, uanset hvor du bor eller hvilken støvsuger du bruger.

Det er derfor, vi fremstiller støvsugerposer, filtre og tilbehør, der er kompatible med en lang række mærker, så de kan reducere forurenende stoffer indendørs og forlænge levetiden på apparater overalt.

Farven

Hvert produkt på denne hjemmeside og pakken er markeret med det kompatible mærkes farve.

Mærke og model

Du kan finde din støvsugers mærke og model på bagsiden af støvsugeren.

Materialet DURAFLOW™ Fresh

Materialet DURAFLOW™ Fresh

Støvsugerposerne fra Menalux er højkvalitetsposer, der er fremstillet af materialet DURAFLOW™ Fresh.

Takket være en banebrydende teknologi og teknik, forhindrer den dårlig lugt i dit hjem under og efter rengøring. Det giver en længere brugstid og bidrager til at holde en høj sugeeffekt, indtil støvsugerposen er fuld.  Materialet DURAFLOW™ Fresh garanterer et højt filtreringsniveau og sikrer et sundere indeklima.

Bekæmper dårlig lugt

Takket være materialet DURAFLOW™ Fresh fjernes de dårlige lugte, og støvsugerposen holder sig frisk i længere tid.

 

Støvsugerposerne fra Menalux har 3 lag: 
Det første lag stopper og reducerer partiklerne. 
Det andet lag indeholder naturlige olier, der bidrager til at neutralisere lugte permanent og indfanger molekyler. 
Det tredje lag bidrager til at holde luften ren og fri for skadelige partikler.

Op til 50% længere brugstid

Syntetiske DURAFLOW™ Fresh støvsugerposer har op til 50% længere brugstid end almindelige støvsugerposer af papir. Dette skyldes materialets struktur, der giver posen en forbedret støvbæreevne, samtidig med at den har en konstant høj sugeeffekt, mens posen fyldes.

Fantastisk filtrering for et sundt indeklima

Det syntetiske højkvalitetsmateriale DURAFLOW™ Fresh giver et optimalt air flow og en bedre filtreringsydelse end støvsugerposer af papir. Dette betyder, at DURAFLOW™ Fresh støvsugerposer er ideelle for mennesker, der lider af allergi, da de sikrer et sundere indeklima. Brugen af den innovative forseglingsteknologi sikrer også, at støvsugerposerne kan fjernes på en hygiejnisk måde, når de er fulde.

TÜV-godkendt kvalitet

Testet og certificeret!

 

Syntetiske støvsugerposer fra Menalux er kvalitetstestet af TÜV Rheinland Group, hvis godkendelse er en garanti for kvalitet. TÜV Rheinland Group har testet og certificeret DURAFLOW™ Fresh ud fra følgende kriterier: sugeeffekt, driftslevetid og filtreringsevne.

 

Dette betyder, at en uafhængig, velanskrevet institution, der har forbrugernes tillid, har testet og bekræftet sikkerheden og kvaliteten af DURAFLOW™ Fresh støvsugerposer.