Om Menalux®

MENALUX® - FORBRUGSARTIKLER OF TILBEØR

Menalux® er mærkenavnet for fleksible forbrugsvarer og tilbehør, der fremstilles af Electrolux, en af verdens førende producenter af husholdningsudstyr. Menalux® er repræsenteret over hele verden og har mange års erfaring i fremstilling og markedsføring af disse produkter.

Menalux® tilbyder et omfattende og nyskabende sortiment af støvsugerposer og tilbehør til alle markedets støvsugermærker. Desuden tilbyder Menalux® forbrugsvarer og tilbehør til små el-apparater og hvidevarer, og har dermed alt hvad der skal bruges til husholdningsudstyr, og overalt i hjemmet.

Kvalitet og nytænkning har altid været vores drivkraft. Støvsugerposer af det nyskabende syntetiske  DURAFLOW™ fresh materiale har den fordel, at de giver længere brugstid kombineret med en konstant og høj sugekraft, selv om posen bliver fyldt, samt bedre filtrering, der giver et sundere indeklima. Som den første producent af syntetiske støvsugerposer har Menalux ladet sine produkter teste af TÜV Rheinland Group, hvis godkendelse er en reel garanti for kvalitet.

MENALUX® FARVESYSTEM

HURTIGT OG NEMT! Det er tit et problem at finde frem til den rigtige støvsugerpose. Men nu er det blevet nemt - takket være Menalux® farvesystem! Find farvekoden for dit støvsugermærke her. Menalux® ...

DURAFLOW™ Fresh

DURAFLOW™ Fresh – DEN FANTASTISKE SYNTETISKE STØVSUGERPOSE

TÜV GODKENDT KVALITET

Menalux® er den første producent af syntetiske støvsugerposer, der har fået kvalitetstestet sine produkter af TÜV Rheinland Group, hvis godkendelse er en garanti for kvalitet. TÜV Rheinland Group har ...